Wiesz co, mi się tam foty skwaro też podobają Lubię takie fajne techniczne zdjęcia także należy się plus za to No ale "młoda" od Roberta to no wiesz, to się samo przez się rozumie Żeby tak nie odbiegać to też wrzucę parę swoich wypocin. Pupy to nie urywa bo też jakoś specjalnie się nie bawię w zdjęcia ale jako taki aparat mam i czasem coś mi wyjdzie co cieszy moje oko
I jedyne które jest obrobione ale jakoś wyjątkowo mi się podoba w takiej wersji
Wooow, fajny zmachol Ja jestem miłosnikiem Yamahy, ale częsciej na Rotelu jadę. Nap-a skladam sobie sam
Taki bardzo angielski nawet Mam sentyment do niego a i zdjęcie fajnie wyszło. Pod spodem CD właśnie Yamahy. A ze sprzętów to mam jeszcze dużo ciekawsze ale to raczej nie temat na to Jak coś to pochwal się co tam składasz na priva to pogadamy To jeszcze jedno z gatunku proste a klimatyczne i już nie zaśmiecam "sprzętowymi" bo inni tu mają co pokazać
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Re: fotografia- analogowa- cyfrowa...
Rozkosmany napisał(a):
A ja powiem tak bez urazy oczywiście. Gownooo prawda że w ulotkach pełno takich. Skwaro dał popis jak z byle szpryngla zrobić fajna fotę. Swiatło zajebiście oddane, dobór punktu głównego ostrości w mocnym punkcie. Fajnie rozwinieta kompozycja po przekontnej itd.. A samo zdjęcie znakomicie opisuje pasję garażową. To cało opowieść o tym jak skwaro wydłubuje silnik z jakiegoś blaszaka. I snuje domysły co będzie dalej i ze to dalej też będzie zajebiste. Nawet specjalnie nie trzeba wyobraźni żeby to widzieć bo autor opisał wszystko perfekcyjnie. Jak na moje to zdjęcie z kategorii : Jeżeli w ciagu roku zrobię dziesiątkę dobrych zdjęć, to jest to zajebisty wynik.
Nooo i to byłoby na tyle
Dzięki za opinię
plastic napisał(a):
Ja nie mam nic przeciwko temu, że komuś się to podoba i wcale się nie urażam, jak i mam nadzieje, że Skwaro też
Gdzieżbym miał się obrażać :-)
Na dokładkę jeszcze jedno z dziś, szału ni ma ale ja bardzo lubię fotki żelastwa :-)
13 lut 2014, o 02:26
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Raczej powinno być w > co mnie dzisiaj urzekło. Pogoda zaskakuje, a miało lać cały miesiąc. Skoro nie to trudno i z rana sobie pojechałem.
a że nie było z kim się ścigać
to walnąłem sobie fotę z Suzą
dalej nie łazilem bo błoto
Oczywiście zdjęcia do kitu, ale dawno tak ładnie nie było Było tez masę widoków i jechałem jak turysta
16 lut 2014, o 19:43
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
Kurva, ale tam masz pięknie!!
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
16 lut 2014, o 20:02
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
ależ zatęskniłem za tymi widokami właśnie!! Cholera!!
nie zdjęcie ale ruchome obrazy : mogłem tam jeździć bez końca i patrzeć na krajobrazy... niestety jutub obcina jakość ..
Lake District. Mam jakie 2 godziny drogi Jeżeli w przyszly weekend też będzie ładnie to jechnę się. I kamerę na bańkę zapodam co by video zrobić
zdjęcia z kiedyś tam, ale chyba nie szkodzi.
16 lut 2014, o 21:33
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
ja jak to sie mówi - w d..e byłam i... i tak dalej tym bardziej zachwycam się takimi widokami
i te łowiecki na łące - prawie jak u nas
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
16 lut 2014, o 22:13
Rozkosmany
SV Rider
terminant napisał(a):
:serduszka: ja jak to sie mówi - w d..e byłam i... i tak dalej tym bardziej zachwycam się takimi widokami
i te łowiecki na łące - prawie jak u nas
Eeeetam. Wszystko można naprawić Może kuszenie jakoś zadziała
i przyjedziesz kiedyś ? Pojeździć motórem oczywiście. Z tym że jakiegos raptora nie trzeba mieć. Bo am gdzie łażą łowiecki to raczej drogi nie dla przecinaków Się SV-ka ledwo tam wyrabia
Chyba się nie obrazisz jak owieczka teraz będzie u mnie robiła za tapetę na komputerze?
p.s. Piękne zdjęcia!
17 lut 2014, o 01:10
Rozkosmany
SV Rider
polly napisał(a):
Chyba się nie obrazisz jak owieczka teraz będzie u mnie robiła za tapetę na komputerze?
p.s. Piękne zdjęcia!
Możesz nawet podkład dźwiękowy dodać, albo nowy dźwięk na odpał systemu
Klient nasz pan
17 lut 2014, o 01:33
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
piknie tam. to fakt. takie dwa centralne na przypadkowym filmie z jeszcze bardziej pzypadkowego aparatu (kupłem kiedyś 15 sztuk jednorazówek.. większość mocno po terminie).. stąd ta jakość . się zatrzymała i czaiła do ataku chyba..