A kurde, człowiek w domu siedzi, głupie myśli przychodzą jak się szuka czegoś na kółkach na allegro Bida z szukaniem tego o czym myślałem a poza tym to zdjęcie mnie urzekło i tak coś mnie tknęło w stronę większej siorki. Ehh ...
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 00:11 Posty: 1192 Lokalizacja: Kraków
Moto: Retro 7 125
Re: Tym bym pojeździł ...
Ostatnio Honda dynamicznie odświeża i poszerza swoją ofertę, szczególnie motocykli najtańszych i średniej klasy. Oferta na 2014 ujawania kolejne modele opartę na "samochodowym" twin-ie. Zaciekawił mnie jednak model CTX1300, V-ka w końcu . Nowy VFR 800F przypomina wyglądem początkowe modele.
Osobiście zmieniłbym felgi na jakieś lżejsze, bo te pewnie ważą sporo.
Ty Słoniu, to masz zboczenie
Zboczenie poparte doświadczeniem, ale wziętym z jazdy autem. Po zmianie z seryjnego na dużo lżejszy zestaw kół auto zaczęło hamować jak po jakimś dobrym "apgrejdzie" hamulców.
16 lut 2014, o 20:04
voss
motocyklista
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 14:27 Posty: 172 Lokalizacja: de. Obertshausen /pl. ok. Opole
Moto: sv1000 sz
A ja bym tym się przejechał
niestety mogę se tylko pooglądać
_________________ Noc była czarna jak sumienie faszysty ... ......... WSK 125 pierwsze kroki ......... Suzuki SV 1000 SZ razem z ZZR 600
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Słoniu napisał(a):
plastic napisał(a):
Słoniu napisał(a):
Osobiście zmieniłbym felgi na jakieś lżejsze, bo te pewnie ważą sporo.
Ty Słoniu, to masz zboczenie
Zboczenie poparte doświadczeniem, ale wziętym z jazdy autem. Po zmianie z seryjnego na dużo lżejszy zestaw kół auto zaczęło hamować jak po jakimś dobrym "apgrejdzie" hamulców.
to nie motocykl ale polecam obejrzeć ten cały filmik jeśli chodzi o odchudzanie