Zblokowany moduł Sv 650 K3, jak podłączyć do odblokowanej?
Witam. Zakupiłem zblokowany moduł w wersji 34 kW do SV 650 K3. SVka oryginalnie była odblokowana aczkolwiek potrzebuję ją zdławić na hamownie by móc ją przerejestrować na A2. Problem pojawia się przy tym, że po założeniu modułu motocykl wciąż jest odblokowany ( na krótkim odcinku bezproblemu wyciągnął 145 km/h), niestety nie mam tablic rejestracyjnych by sprawdzić go na autostradzie, ale nie poczułem żadnej różnicy między org odblokowanym modułem a tym. Moduł jest na 1 złącze, nie na 2, czyli z starszej wersji Tata - elektryk - pomierzył miernikiem pin 25 i wyszło na to że nie ma w nim masy, więc przypięliśmy na krótko kablem pin do masy, aczkolwiek motocykl dalej pracuje jak odblokowany. Za to gdy wyciągnąłem Pin 25 z takiej 6 częściowej kostki pod bakiem , wyskoczył błąd FL na wyświetlaczu i moto nie odpalało, dopiero po włożeniu go z powrotem do kostki motocykl zapalał. Pytanie w czym problem, dlaczego moduł nie blokuje motocykla? Miło by też było by ktoś mi potwierdził czy pin 25 ( liczyłem wg. schematu na niemieckim forum, który to) posiada kolor brązowo - czarny? Byłbym wdzięczny za wszelakie porady