Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 10 sty 2025, o 16:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Nowy tłumik DELKEVIC [SPRZEDANE] 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: X11
Post Nowy tłumik DELKEVIC [SPRZEDANE]
Ogłoszenie nieaktualne - tłumik sprzedany.
Mam na sprzedaż całkowicie nowy tłumik przelotowy Delkevic. Tutaj link do strony importera http://moto.hord.pl/9802/268-tlumik-del ... 98-02.html Idealnie taki sam mam na sprzedaż, oryginalnie zapakowany z kartonem. Oczywiście w lepszej cenie. Jedynie przejściówka między kolektorem a tłumikiem jest używana bo dokładam ją z poprzedniego tłumika. Wtedy zestaw jest kompletny jak na zdjęciu producenta i pasuje pod SV 650 99/02. Myślę że do nowszych też będzie pasować ale nie sprawdzałem. Istnieje możliwość sprzedania samego tłumika bez łącznika, cena będzie niższa. Wtedy już można dopasować do czego dusza zapragnie. Miałem wcześniej 450 mm i brzmi to bardzo dobrze. W środku jest dB killer wyjmowany na śrubkę. Tłumik ma wybitą homologację BSAU więc nie ma obaw o legalność. Wygląda i waży zdecydowanie konkretniej niż ten z włókna. Odpakowany jedynie do zdjęć. Jak ktoś chętny to pisać, zawsze odpowiem. Póki co wystawiam informacyjnie. Będzie na sprzedaż jak tylko przyjdzie mi zamówiony nowy MIVV. Cena do dogadania.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

8 kwi 2014, o 19:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]