Moto: SV1000S
Re: Forumowe filmy motocyklowe
Ja jak śmigam, staram się zwiewać katamaranom z martwego punktu, czasem jak się nie da to szukam takiego punktu żebym widział twarz kierowcy w lusterku.
_________________ Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia ale ~norris ich przechytrzył. Uciekł wejściem.
18 maja 2014, o 22:11
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
Re: Forumowe filmy motocyklowe
~norris napisał(a):
Ja jak śmigam, staram się zwiewać katamaranom z martwego punktu, czasem jak się nie da to szukam takiego punktu żebym widział twarz kierowcy w lusterku.
W ogóle warto też patrzeć w lusterka samochodów, czy przez telefon nie rozmawiają ...
zapodam też coś od siebie 26-27.05.2014 mieliśmy wynajęty tor w Lublinie dla naszej grupki więc powoli pojawiają się jakieś ulepy filmowe (bez szału, zwyczajnie łączone ). Wszystko nagrywane Sony AS15.
A tutaj mój powrót do domu... masakra ! ps: ta rura zamiast tłumika to tylko na tor... niestety normalnym wydechem szorowałem po ziemi ale dźwięk kosmos !
Droga do domu rzeczywiście efektowna. Na jednym garze?
Na szczęście udało się nie zalać przedniego... chociaż w dupie miałem to zalanie, następne przeprawy były z większym nurtem i zwyczajnie bałem się, że mnie podmyje (nie zarejestrowałem bo kamerka padła ... )
koroviov napisał(a):
A to Twoją widziałem na fotach Dudka. Niestety tylko statycznie, bez pierowcy. A filmy obejrzę dopiero jutro po południu. Pozdro.
Tak, Dudek zorganizował na serio bardzo fajne dwa dni
karol_cast napisał(a):
Miałem kiedyś okazję w bardzo złej pogodzie jechać, ale Tobie trafiło się jeszcze gorzej daleko do domu było ?
Po 8 godzinach torowania na Lublinie powrót do Łodzi czyli 250 kilosów... ale te 200 zrobiłem w piękną pogodę niestety ostatnie 50 ze Spały do Łodzi zajęły mi 3,5 godziny
kisiel_krzychu napisał(a):
obejrzałem.... powrotu nie zazdroszczę ale końcówki tłumika tak to musi ryczeć lepiej niż yoshi
kosmicznie drze ryja
_________________ Nie ryzykujesz, nie wygrywasz. Pozdrawiam Roland