Dołączył(a): 4 lut 2014, o 02:32 Posty: 138 Lokalizacja: Police/Szczecin/Szwecja
Moto: SV 650 S '03
Re: pograjmy razem w gry PS3,PC,XBOX itp
Arek1 napisał(a):
kacperski napisał(a):
Na sezon zimowy trzymam MotoGP 14
Wolę nie przeginać z motocyklami i wirtualnie wybieram inną tematykę, żeby już totalnego kręćka nie dostać.
To może czołgi? Też podobny styl.
_________________ Pierwszy motocykl nigdy nie powinien mieć więcej KM niż Ty Kg. http://www.27Zaku.pl - mój blog o motocyklach, zdrowym trybie życia, przemyśleniach i lifestyle'u. Suzuki SV 650 S '03 i CBR 600 F4 '99 przerobiona na tor.
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
27Zaku napisał(a):
Arek1 napisał(a):
kacperski napisał(a):
Na sezon zimowy trzymam MotoGP 14
Wolę nie przeginać z motocyklami i wirtualnie wybieram inną tematykę, żeby już totalnego kręćka nie dostać.
Pomimo, że tata czołgista ja wolę samoloty i War Thundera mam zainstalowanego ,ale jeżeli chodzi o odwzorowanie lotu i grywalność, to nie umywa się do IŁa. W sumie sam fakt, że gra z 2006 roku nadal jest rozwijana, przez zapaleńców (nie przez producenta). Można to chyba porównać do CS'a 1.6, który nadal żyje
Dołączył(a): 2 cze 2013, o 20:10 Posty: 815 Lokalizacja: Warszawa Bielany
Moto: SV'01 Raptor650'09
Re: Odp: pograjmy razem w gry PS3,PC,XBOX itp
Gdybym nie uciekł do ps3 i nie pozbył się pc to ił był by na dysku, rewelacja Nick psn mam taki sam jak tu, z tym że nie gram ostatnio w nic online. Far cry 4 będzie grany raczej.
Pomimo, że tata czołgista ja wolę samoloty i War Thundera mam zainstalowanego ,ale jeżeli chodzi o odwzorowanie lotu i grywalność, to nie umywa się do IŁa. W sumie sam fakt, że gra z 2006 roku nadal jest rozwijana, przez zapaleńców (nie przez producenta). Można to chyba porównać do CS'a 1.6, który nadal żyje
W WoT już daaaawno nie grałem, kompletnie straciłem zainteresowanie. W WT gram już tylko ze względu na ludzi, nikomu "świeżemu" nie polecił bym wchodzenia w to bagienko. Jakby się komuś nudziło: baranek_bozy.
ja tylko PC, nie ogarniam jakiegokolwiek celowania pa padzie
na pc to nie gra, nawet lewus myszką jest mistrzem
Zapraszam na Hyperloby i IL2 tu rzeczywiście trzeba wiedzy, dżojstika i umiejętności. Dobra współpraca z drużyną jest również wymagana. To nie WoT.
nie jestem fanem odrywania sie zbyt daleko od ziemi kiedyś miałem okazję spróbować w IL2 mając tylko klawiaturę do dyspozycji ... to nie było przyjemne
a co do każdego lewusa z myszką to nie do końca się zgadzam że to takie proste do ogarnięcia, kiedyś trochę pykałem w Q3 tylko na raile i sporo się działo
26 paź 2014, o 09:41
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
Cisu napisał(a):
Arek1 napisał(a):
kaCZi napisał(a):
Cisu napisał(a):
ja tylko PC, nie ogarniam jakiegokolwiek celowania pa padzie
na pc to nie gra, nawet lewus myszką jest mistrzem
Zapraszam na Hyperloby i IL2 tu rzeczywiście trzeba wiedzy, dżojstika i umiejętności. Dobra współpraca z drużyną jest również wymagana. To nie WoT.
nie jestem fanem odrywania sie zbyt daleko od ziemi kiedyś miałem okazję spróbować w IL2 mając tylko klawiaturę do dyspozycji ... to nie było przyjemne
a co do każdego lewusa z myszką to nie do końca się zgadzam że to takie proste do ogarnięcia, kiedyś trochę pykałem w Q3 tylko na raile i sporo się działo
Na filmie to już lekkie przegięcie, ale pokazuje z jakimi maniakami latania można się w internecie spotkać... Nie są to łatwi przeciwnicy...