Ja też koniecznie potrzebuję taką szybkę moja ma dziwne jakby stopione plamy, takie dziwne kropki Nie mogę znaleźć na allegro ,a jeszcze jak byłaby w ciornym kolorze
Sorki za odkop, ale nie doczytałem...moja stara szyba też miała takie dziwne kropki wyblakłe/stopione itd, od czego to mogło być?
Oryginalna szyba jest dość wrażliwa, na mojej zaczęły się pojawiać mocne ślady od izopropylu do elektroniki. Na szczęście to był tylko mocny nalot, chociaż wcześniej nic na to tak nie reagowało (z kaskiem włącznie).
Suzi zamontowałaś już szybę? Jak tak to mogłabyś podesłać zdjęcia? Mogą być nawet zdjęcia samej szybki niezamontowanej - zastanawiam się jaki ona ma profil.
Suzi zamontowałaś już szybę? Jak tak to mogłabyś podesłać zdjęcia? Mogą być nawet zdjęcia samej szybki niezamontowanej - zastanawiam się jaki ona ma profil.
Jeszcze nie przyszła, ale jak zamontuję to szybko wrzucę fotko
_________________ ...iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem i tak już zawsze ,aż do końca...
3 cze 2010, o 17:39
sirmariano
SV Rider
Re: Szyba double-buble do gaźnikowej SV
Ile trzeba tych gumiterek? Na zdjęciach z zewnątrz widać cztery - czy pod lusterkami też jest to zamontowane? Bo chyba na szybie jest 6 otworów.
Jak dla mnie to to jest to samo. Tylko przez ciemny kolor wydaje się być wyższa, bo bardziej ją widać - dlatego ja kupiłem przezroczystą- mniej się rzuca w oczy.
Dzięki, Mi pasowała by właśnie taka jak z filmu. Czy Twoja szyba ma 4 otwory na śruby? na chyba wszystkich aukcjach dla gaźnikowych wersji są tylko takie np tutaj: http://allegro.pl/suzuki-sv-650-1000-sz ... 03588.html
Więcej być nie może, bo szyba ma 4 mocowania. na 6 jest do wtryskowej. Ja mam szybę właśnie od tego sprzedającego. Polecam. Dostałem szybę z delikatną rysą, to dostałem gratisa, a rysy prawie nie widać.
Ja mam taką szybę jak ta na filmie lecz mocno dymioną. Nie mam porównania, bo nie jeździłem na seryjnej. Ale ważne jest to, że jak położę się na zbiorniku to kask wchodzi w tą wyprofilowaną krawędź szyby
Zakupiłem taką szybkę, ale nie wziąłem pod uwagi jednej rzeczy, mam zmienioną kierę na wyższa, turystyczną taką, jak w N-ce) więc mi trochę klamki zahaczały, zeszlifowałem na bokach od strony kierowcy po 1,5cm z każdej strony i już pasuje...