Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: co mnie dziś urzekło
Grzebiąc gdzieś w necie natrafiłem na opinie o Hondzie CBR 1000f
cyt:
Masa Cebry to duża zaleta. Chociaż nie będzie się podrywała na koło pryz każdym ruszaniu, mam ciężką ręke i jakoś tak zawsze 600ccm trudno mi utrzymac na ziemii. A drugfa zaleta to taka że jak juz mi wyjedzie jakis samochodziarz na droge i nie bede mial innego wyjsca to postaram sie trafic w drzwi kierowcy mając nadzieję że też zginie. Albo chociaż ktokolwiek inny w samochodzie.
W sumie trochę racji ma
i odpowiedź:
...cos Ty taki kamikaze :lalag: CBR'a to rzeczywiscie torpeda ale zeby tak od razu do piachu wszystkich na drodze :icon_mrgreen:
10 paź 2014, o 19:12
danielo
SV Rider
Moto: SV650S / N
Może nie w temacie motocykli ale dzieciaki mają zajebisty pokój do zabaw. Marzenie z dzieciństwa
12 paź 2014, o 10:27
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Zajebiste Muszę to pokazać swojej ciotce. Ostatnio dostałem taką zjeb.... że szok normalnie, zmeczyłem siostrzeńca podczas zabawy. A za niego to nawet łyżeczke ciotka odniesie coby się nie zmeczył. Ale wiecie co, najgorsze że ten gnojek zakablował sam
(pocieszam się tym że jak gnojek bedzie miał z 15 lat to ciotce taką szkołę zrobi że nadmiar zaślepiających hormonów odparuje jej natychmiastowo)