Raczej normalna cena za sztukę. Oryginal sztuka na ebayu okolo $5. Szukaj tez od dl650, rf600/900, gsxr600/750/1000/1100, drz250, dl650,gsxf650, gsf400/1250, an400 Jak cos można tez dorobić na oring.pl podając wymiary uszczelniacza zaworowego 4,5x10x8 ale nie wiem czy wyjdzie taniej możesz do nich zapytać @. Dorabiali mi kilka nietypowych uszczelniaczy i mogę smialo ich polecić.
Również polecam kupić najzwyklejszy hiflo lepiej wymieniać częściej a na nowy niż myć i impregnowac kilkuletni k&n. 3 razy już zmieniałem filtr i zawsze był hiflofolitro raz tylko mi się trafił taki ze ciężko wchodził w swoje miejsce tzn z oporem domykala się górna pokrywa wiec z spasowaniem różnie bywa.
Moto: sv 650s K7
Re: Szybkie pytania i szybkie odpowiedzi
Powie mi ktoś jaki jest kod lakieru, lub gdzie mogę taki znaleźć sv650 k7 czarna? Bo w tej tabelce z sv650.info jest tylko do rocznika 2006. Czarne lakiery do 2005 miały jeden kod, potem w 2006 był inny i nie wiem w końcu jaki jest w 2007 r.
Ja mam pytanie odnośnie rozrusznika i wolnego koła rozrusznika, czy do wymiany wolnego koła trzeba wyciągać silnik z ramy czy nie jest to konieczne ? I jaka jest uciążliwość takiej wymiany ? Pytam ponieważ nie jestem pewien czy opłaca się wysyłać moto do mechanika czy lepiej zrobić to samemu, i jaka mogła by być cena takiej usługi ?
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: Szybkie pytania i szybkie odpowiedzi
Kilka wiosek dalej od mojej, koleś ma na opych Yamahe RD 350 YPVS. No i napaliłem się na to jak szpak na czereśnie. Jeżeli kto ma jakieś źródło do dobrych planów tego sprzętu to będę wdzięczny za informacje. Ew. jeżeli ktos miał z tym sprzętem kontakt i zechciał podzielić się doświadczeniami to też będzie super Przede wszystkim chodzi mi o ten czarno-magiczny system sterowania płukaniem tego dwusuwowego dzikusa.