Dołączył(a): 30 lis 2014, o 20:49 Posty: 200 Lokalizacja: Zielona Góra
Moto: SV1000S 2006
Re: co mnie dziś urzekło
radex11 napisał(a):
Gery napisał(a):
Dzisiaj urzekła mnie prognoza pogody, podobno idzie przedwiośnie.
w prognozie 16-dniowej na 23-lutego na mój rejon pokazują 12st. (+)
To i ja może z tego skorzystam jeśli tak będzie
9 lut 2015, o 13:19
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
A ja śniegu to już dawno nie widział Nawet 3 cm a co dopiero jak w nocy 30 doleciało
9 lut 2015, o 21:09
Kasparow
motocyklista
Dołączył(a): 30 lis 2014, o 20:49 Posty: 200 Lokalizacja: Zielona Góra
Moto: SV1000S 2006
Rozkosmany napisał(a):
A ja śniegu to już dawno nie widział Nawet 3 cm a co dopiero jak w nocy 30 doleciało
Pług na widelec i poszedł
9 lut 2015, o 21:42
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Słuchaweczki mnie dzisiaj urzekły Takie tam pchełki do MP3 za grosze z Lidla. Normalnie nie pisałbym o tym bo nie mam nic wspólnego z Lidlem, gdyby nie to że dosyć często robię w nim zakupy żarciowe. Ale te słuchaweczki polecę bo w/g mnie są zajebiste. Przebjają kilkunastokrotnie droższe AT które jakiś czas temu kupiłem. A mówię o słuchaweczkach lidlowej firmy SilverCrest. Wyglądają jak zamek błyskawiczny choć w opcji były jeszcze takie co wygladają jak sznurowadła U mnie w sklepie za 3.50 to w PL powinno byc jakie 15-20 zeta? No więc kupiłem taki zamek błyskawiczny, wróciłem do domu, podłączyłem do MP3 i masakra. Basem na neutralu tak walnęło że z podziwu nie mogłem wyjść. Bo wszelkie te douszne pluskwy to raczej piskają jak komar któremu ktoś skręt wora robi. I trzeba długo i namiętnie szukać zanim przypasuje się coś w miarę OK. Mają czułość 100 dB i sa 32 Omowe. Byle jaki wzmacniaczyk od chińskiego playera może przy nich wymięknąć, ale każdy normalny grajek raczej je uciągnie. Ja akurat jestem miłośnikiem Philipsowskich (najlepszy w/g mnie to stara kostka serii SA28xx) GoGear i musiałem w korektorze zrobić korekcję niski bas -0 średni +1 i każdy następny przedział systematycznie wyżej i z takim nastawem jest zajebiście (oczywiście mój opis max zwięzły bo nie chcę włazić w chore opisy >audiofilskie< chociaż mozna o tych słuchaweczkach co nieco pisać a nie tylko o basie jak ja. Z resztą, po paru godzinach grania powinny jeszcze się rozbujać)
Ps. wróciłem do lidla i nakupiłem zapas zamków błyskawicznych w różnych kolorach i dołozyłem sznurowadła. Technicznie sa to te same słuchawki
Dołączył(a): 29 kwi 2013, o 21:45 Posty: 771 Lokalizacja: Kraków
Moto: SV650s k6
jak dla mnie muzyka Oscarowa zdecydowanie chociaz Gry tajemnic jeszcze nie ogladalem, a tam tez moze byc niezle, bo Alexandre Desplat ma az dwie nominacje w tym roku za muzyke
z drugiej strony w tamtym roku Ordinary love od U2 przegralo z jakims gó*em, wiec niezbadane sa wyroki Akademii