najgorsze to jest wtedy gdy ona się połapie że facet jest inteligentniejszy niż zakładała i jej spryt na nic się nie zda
Święte słowa
Dodawajcie sobie - znam to, mi też wtedy EGO rośnie
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
13 lut 2015, o 02:03
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
Re: To co lubimy u kobiet :)
Najgorsze, że one wtedy czują się oszukane i jest foch... mega foch Z tym, że piszę to z perspektywy męża, nie wygłodniałego samca grasującego po baletach, który poznaje nieznane mu wcześniej panie...
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
No chyba że ma być foch, nie ma inne opcji po prostu. No bo jak mówi jedna z teorii gdzie niegdzie uznawana za pewnik to Bóg stworzył człowieka. Ponieważ zdaje się że zdeka nie wyszło najlepiej to dorobił jeszcze kobietę Całe szczęście pomimo wszelkch upierdliwości z tym związanych. Gdy jednak zabierał się za stworzenie kobiety to postanowił już takiej wtopy jak z człowiekiem nie robić. I zrobił ją według sprawdzonego wzorca, tak jak np. liczby pierwsze. Każda z nich ma jakąś tam wartość, mniejszą czy wiekszą ale każda z nich podzielna jest tylko przez jeden i samą siebie. No i bingo Człowieku teraz mysli jak tą kobietę zrozumieć a sprawa jest prosta. Na to już Riemann wpadł dosyc dawno temu nazywając to funkcją dzeta. Równie dobrze mozna to nazwać > funkcją kobiety Wszystkie miejsca zerowe dla niej leżą na tej samej prostej. Póki co nikt nie udowodnił że jest inaczej
Tak dla przykładu, wczoraj: Telefon mi sie rozleciał a muszę zrobić przelew w banku i potrzebuję go bo wprowadzenie nowego klienta w listę. Będa weryfikować poprzez wstukanie kodu wyświetlanego na monitorze w komórke z numerem której podałem w banku. > mała pożycz swój telefon na chwilę. Wetkne swoją SIM bo potrzebuję do weryfikacji w banku. OK, chwilka, trzy sekundy bo musze odsapnąć ...zrobiłem kawę, spaliłem papierocha, kawa się kończy.... >To jak z tym telefonem? Chwilka, przebiorę się pale następna fajkę, niecierpliwię się bo ważana sprawa i jeżeli nie zrobię tego przez neta to kaplica bo bank zaraz zamykaja i nie zdażę dojechać. >Czy możesz mi dać w końcu ten telefon? Już lece, chwilka .... słysze jakieś dziwne odgłosy i w końcu widzę małą. Ale niesie kosz z ciuchami ----wsadze tylko to do pralki i już daje ci telefon No kurde Zbieram się, łapie kluczyki i słyszę ----- No ale dlaczego tak się denerwujesz, przecież ci pomagam Znaczy w końcu osiągneła swój punkt zerowy Odkładam kluczyk, łapie telefon, wpycham swojego SIM-a, loguję się w banku i co? komórka rozładowana
14 lut 2015, o 11:23
pszczólka
SV Rider
Dołączył(a): 15 mar 2010, o 11:28 Posty: 1201 Lokalizacja: Kazuń Nowy
Moto: SV650S 2001
_________________ SV 650s '01 Queens of Roads
14 lut 2015, o 12:36
Arek1
SV Rider
Raka płuc się nabawisz przez tą Twoją małą Rozkosmany
U mnie rewelacyjne są dialogi o tematyce domowych porządków, butów (tutaj to jest masakra i często poddaję się szybciej niż powinienem), oraz motocykli (ostatnio był foch za to, że wspomniałem o wsadzeniu naszego 5cio latka na jakiś mały pojazd z napędem mechaniczny) .
Arek Jeżeli idzie o ogarnianie chaty to ja wogóle nawet się nie odezwę i w żadnego dialogu nie zamierzam prowadzić. To tak jak dajmy na to w armagedonie. Ma jeb..... asteroida to trudno. I na amerykanów też nie liczę. Wiesz do czego przydał sie sprzęt do szlifowania i polerowania metalu? nie do kolanka w SV jak może sie logicznie wydawać. Do wyczyszczenia zlewu w kuchni. Dopiero po godzinie szlifowania i bziuczenia tym stwierdziłem> > o ja jego jeszcze takiego błyska na metalu to ja nie widział A już w kuchni to wogóle. A wiesz co ona? ---popatrzyła > nooo, może być. Ale napryskało na szafkę
14 lut 2015, o 18:09
Arek1
SV Rider
Rozkosmany napisał(a):
Arek Jeżeli idzie o ogarnianie chaty to ja wogóle nawet się nie odezwę i w żadnego dialogu nie zamierzam prowadzić. To tak jak dajmy na to w armagedonie. Ma jeb..... asteroida to trudno. I na amerykanów też nie liczę. Wiesz do czego przydał sie sprzęt do szlifowania i polerowania metalu? nie do kolanka w SV jak może sie logicznie wydawać. Do wyczyszczenia zlewu w kuchni. Dopiero po godzinie szlifowania i bziuczenia tym stwierdziłem> > o ja jego jeszcze takiego błyska na metalu to ja nie widział A już w kuchni to wogóle. A wiesz co ona? ---popatrzyła > nooo, może być. Ale napryskało na szafkę
Rosjanin dobrze gada
Dokładnie w/g tego modelu mogła przebiegać dzisiejsza >sprawa odsłuchu muzyki< No ale ja już trochę świadomy że ( bez tego filmiku) że kobieta (każda) dyskutuje wywodami a nie faktami to załatwiłem to pozytywnie dla wszystkich No może prawie dla wszystkich No bo tak. Wracam z roboty, biorę torby z zakupami (tak tak, to ja targam siaty w zamian za kartkę z rana co trzeba w domu) Ledwie jakoś zdołałem to obłapać, ledwie lezę aż tu nagle sąsiad do mnie (cholera wie skąd się wziął) Rob!!!! Weź ją ścisz!!! Kogo? A tą miss Li, zdaje się, co drze ci się w domu. Chyba są nawet we dwie Jaka Miss Li? Ogłuchłeś? No dobra, wejdziesz do środka to sam usłyszysz. A sam nie mogłeś jej ściszyć? Próbowałem, ale mnie nie słyszała .. Zbliżam się do drzwi i już właściwie słyszałem. Wlazłem do chaty niezuważony, bo poziom dB dosyć znaczny. Zmachol w salonie rozkręcony na max że aż chyba świecił kablami w apogeum muzycznym jednego z utworów. A z kuchni słyszę tą drugą miss Li która faktycznie to zdaje się przekrzyczała tą napędzaną wzmacniaczem. No i sie drze:
I wanna run I wanna scream, I want a hundred dollar ring you give to me I’m gonna run I’m gonna fight
No ale w sumie kawałek mi się spodobał i płyta przeleciała w całości
16 lut 2015, o 21:12
suzuki75
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:02 Posty: 133 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650SA K7
ale to jest wątek " co LUBIMY u kobiet"..... załóżcie sobie chłopaki " dział skarg, zażaleń i reklamacji" !!!
Niestety. Małym druczkiem było napisane "Reklamacji nie przyjmujemy"
_________________ "Cholernie chciało mi się śmiać" Kurt Vonnegut jr
17 lut 2015, o 11:50
Rozkosmany
SV Rider
suzuki75 napisał(a):
ale to jest wątek " co LUBIMY u kobiet"..... załóżcie sobie chłopaki " dział skarg, zażaleń i reklamacji" !!!
Stary, źle nas rozumiesz My je za to wszystko nie tylko lubimy ale najczęściej kochamy do szaleństwa
np. ten kawałek co wlepiłem. Bracie, posłuchaj go dobrze. Tylko kobieta mogła go napisać i tak zaśpiewać i chociaż całą prawdę wywrzeszała to chyba nie każdy uciekłby (mimo wszystko)
tak trochę po naszemu
W wyobraźni urządzam nasz dom Mamy samochód i psa Jesteśmy tacy zakochani I wiesz, mamy siedmioro dzieci ( no może lekka przesada z jej strony) Są doskonałym połączeniem bardziej twoim niż moim. Oczywiście ( ) Ty naprawiasz przeciekający dach Ja w kuchni robię zupę Muszę przymierzyć (albo raczej > wcisnąć się) w sukienkę A teraz nadchodzi ona i robi taki bałagan
Chcę biegać Chcę krzyczeć Chcę pierścionek za sto dolarów, który ty dasz MI Będę biec będę walczyć Będę cię gonić każdego dnia i każdej nocy Aż będziesz mój
ja mam taką prywatną sztuczkę. Jak cie juz jakaś wkurza tak że chcesz ją udusić to daj jej wtedy np. czekoladkę Zajebiście działa Po prostu żadna z nich czegos takiego się nie spodziewa i ich ageresor ginie marnie
17 lut 2015, o 19:29
suzuki75
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:02 Posty: 133 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650SA K7
ale ja doskonale znam jedyną słuszną zasadę ( i ją stosuję) : " Kobiet nie należy rozumieć, kobiety należy kochać !!" tylko bardziej podobał mi się ten wątek w wersji zdjęciowej niż wierszem pisanej/śpiewanej itp...
Proponuje zastanowić się czy szanowne damy z forum powinny mieć możliwość wstawiania postów tutaj... z całym szacunkiem oczywiście do piękniejszej części forumowiczów