KURTKA IXON ADDICT AIR CZARNA rozmiar "M" "50"
Cześć
Mam do sprzedania kurtkę marki IXON, model ADDICT AIR w kolorze czarnym w rozmiarze "M" lub "50".
http://intermotors.pl/product-pol-11728 ... ialy.html- tutaj opis, akurat na fotkach jest czarno-biała (ja sprzedaję czarną)
Kurtka można powiedzieć, że jest nowa, a na pewno nieużywana
Mam ją już od października zeszłego roku, ale w związku z tym, że nie miałem jeszcze wtedy moto, to leżała cały czas w szafie. Jedyne co z nią zrobiłem to zakonserwowałem środkiem do skór EFFAX przez co jest przyjemniejsza, bardziej miękka oraz lepiej się układa. Moim planem było dokupienie do niej spodni (również skórzane) i śmiganie, ale dziś okazało się, że nie mogę dla siebie żadnych dopasować (jestem nietypowych rozmiarów) więc chciałbym kupić jakiś tekstylny komplet. Kurtka naprawdę dobrej jakości, bezpieczna i wygodna, a piszę tak ponieważ sam siedzę w branży części i ciuchów motocyklowych także znam temat
Podsumowywując, dobra kurtka, super cena. Jakość ALPINY, cena ADRENALINY
Cena jaka mnie interesuje to 999 zł, cena w sklepie to 1599 zł.
W razie pytań śmiało piszcie na forum lub dzwońcie 727 912 260. Ewentualne fotki mogę oczywiście podesłać aczkolwiek nie wiem czy jest sens ponieważ tak jak pisałem kurtka jest w stanie idealnym ponieważ nie była w ogóle używana.
Pozdrawiam
//Kurtka sprzedana, można zamknąć.