Nie wiem czy bylo, ale bardzo ciekawy filmik o polaku w wyścigach TT na wyspie Man
10 lut 2015, o 10:54
malina666
motocyklista
Dołączył(a): 19 wrz 2012, o 10:12 Posty: 160 Lokalizacja: Warszawa Bemowo
Moto: SV650N 2003
Re: Filmy o motocyklach
flanel81 napisał(a):
Race setup, ale po oponach widąć ze ten motocykl to toru nie widział a z takim zamknięciem opon to race to on chyba drag race brał udział. Ogolnie motocykl zajebiscie wychuchany, piekny, podoba mi się, i tyle modyfikacji, a co to ma na kierownicy nad bakiem?
Moto: TLS i TLR
Dokładnie, amor skrętu firmy Scott. Podobny był montowany w hondzie cbr 1000rr i chyba 600rr tylko tej z USD. Ta kierownica średnio mi pasuje do sportowej jazdy, ale jak kto lubi.
Pewnie część pamięta wypadek wrocławskiego motocyklisty pomiędzy Ekwadorem a Boliwią w 2013, w którym zginął Maksymilian. Krzysztof wrzucił parę dni temu do sieci zmontowany film z ich wyprawy:
Prawie 3h, więc zarezerwujcie sobie trochę czasu, warto.
_________________ "Cholernie chciało mi się śmiać" Kurt Vonnegut jr
Pewnie część pamięta wypadek wrocławskiego motocyklisty pomiędzy Ekwadorem a Boliwią w 2013, w którym zginął Maksymilian. Krzysztof wrzucił parę dni temu do sieci zmontowany film z ich wyprawy:
Prawie 3h, więc zarezerwujcie sobie trochę czasu, warto.
Obejrzałem i faktycznie warto.
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
5 mar 2015, o 21:38
golkow
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:03 Posty: 713 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: KTM 790 Adventure R
Oglądałem to parę dni temu. Bardzo dobry dokument. Szkoda, że Komi napisałeś jak to się skończyło, bo efekt zaskoczenia robi jeszcze większy efekt.
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 22:39 Posty: 32 Lokalizacja: Szczecin
Moto: SV 650 K2
plastic napisał(a):
Obejrzałem i faktycznie warto.
Popieram, warto!
golkow napisał(a):
Szkoda, że Komi napisałeś jak to się skończyło ...
Ja akurat właśnie dlatego obejrzałem. Pewnie część ludzi wolałaby wiedzieć, część nie. Szkoda że nie można na raz powiedzieć i nie powiedzieć. Szkoda że właśnie taki koniec ma ta historia.
Nie chciałem zepsuć nikomu oglądania, stało się, wybaczcie. Nie pomyślałem, że zakończenie może kogoś zaskoczyć, bo wydawało mi się, że sprawa była dość znana.
_________________ "Cholernie chciało mi się śmiać" Kurt Vonnegut jr