Jasne, że w filmie jest mnóstwo porad ale obstawiam, że jakby ktoś obejrzał to przed pierwszą jazdą to na niewiele by mu się to przydało. Jest tego zbyt dużo. No i nie wszystko warto ćwiczyć na drodze. Nie mniej jednak dobrą reklamę sobie zrobili. Ambitną.
A najważniejsza lekcja, to chyba ta, że za "słabą jazdę" odpowiada motocyklista, a nie motocykl.
31 mar 2015, o 19:33
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
Re: Filmy o motocyklach
Ciastek, bo film powstał na podstawie książki Twist of the Wrist II (Przyspieszenie II po polskiemu), ta jest skierowana jak sugeruje okładka do bardziej zaawansowanych uzytkowników. Dla początkujących jest tom pierwszy chociaż uważam, że lepszy będzie porządny kurs w dobrej szkole niż jakakolwiek książka.
Race setup, ale po oponach widąć ze ten motocykl to toru nie widział a z takim zamknięciem opon to race to on chyba drag race brał udział. Ogolnie motocykl zajebiscie wychuchany, piekny, podoba mi się, i tyle modyfikacji, a co to ma na kierownicy nad bakiem?
Moto: RSV1000 Factory
Bartosz napisał(a):
malina666 napisał(a):
flanel81 napisał(a):
Race setup, ale po oponach widąć ze ten motocykl to toru nie widział a z takim zamknięciem opon to race to on chyba drag race brał udział. Ogolnie motocykl zajebiscie wychuchany, piekny, podoba mi się, i tyle modyfikacji, a co to ma na kierownicy nad bakiem?
0:20 moja po zimie lepiej pali
Czy tak wysokie risery w "torowym" setupie mają sens?
Słyszeliście o Hitting the apex? Film miał premierę w dniu deszczowego wyścigu na Silverstone. Bohaterami jest sześciu najszybszych zawodników wszech czasów : Valentino Rossi, Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Marc Marquez i Marco Simoncelli, a narratorem Brad Pitt. Tutaj trailer:
Zapowiada się widowisko na miarę TT Closer to the edge i Fastest!
4 paź 2015, o 07:35
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
Przekonałaś mnie. Kiedy do kina?
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
4 paź 2015, o 08:25
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
Ja już widziałem, to samo co Fastest tylko inne sezony (2011-2014). W zasadzie miałem wrażenie, ze to taki trochę skrót tych sezonów wzbogacony o wypowiedzi zawodników. Ale film fajny, polecam każdemu kibicowi MotoGP i nie tylko
Nie wiadomo kiedy będzie premiera w polskich kinach... Jednak mam coś dla niecierpliwych Jak nie wymagacie jakości obrazu Full HD i tolerujecie lektora Ivonę, to zachęcam do pobrania filmu z tego linku: http://www.megawrzuta.pl/download/b3312 ... 1d22f.html
Film pobrałam niedawno z rapideo.pl i umieściłam na stronie do hostingu plików. Format to MKV, film trwa 138 minut i mozna pobierać do 18 października.
4 paź 2015, o 14:43
wer1207
SV Rider
Dołączył(a): 9 wrz 2015, o 11:07 Posty: 373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650S 2000
ja chyba poszukam bez Ivony, po mnie delikatnie wku denerwuje... W razie czego ściągnąłem i mam u siebie.
_________________ Wojtek Z.
4 paź 2015, o 15:52
wer1207
SV Rider
Dołączył(a): 9 wrz 2015, o 11:07 Posty: 373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650S 2000