Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Kawały, dowcipy na luzie :)
Autor |
Wiadomość |
Hektor
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2015, o 13:23 Posty: 327 Lokalizacja: Jaworzno
Moto: SV650 Sk3
|
Re: Kawały, dowcipy na luzie :)
Co mówi żyd w autobusie?
panie kierowco więcej gazu
_________________ Pieniądze to nie wszystko ale bez pieniędzy to jedno wielkie dno
|
30 wrz 2015, o 12:29 |
|
|
KazonSV
SV Rider
Moto: SV 650S 2002
|
Dwóch żydów kłóci się, nagle jeden rzuca mydłem w drugiego, na co ten krzyczy: -Dziadka w to nie mieszaj!
|
30 wrz 2015, o 12:41 |
|
|
El Grande
SV Rider
Moto: lyter w owiewce
|
Jak się nazywa samochód dla żyda? -Gazik.
A jak się nazywa pies żyda? -Gazor.
A żydowski rajd? -Paryż-Dachau
Żydki w obozie poszli na lody. Poprosili po kulce. Hans dał im z automatu.
Był raz w obozie taki chudy żyd, że w piecu nie chciał się palić. Przyszedł Hans, popatrzył i mówi -Dajcie mi go, to go w fajce wypalę.
coraz bardziej ten dział mi się podoba... rasistą jestem i nic na to nie poradzę. No chyba, że spotykam uczciwego murzyna, żyda, kitajca albo ciapatego. Wtedy zmieniam światopogląd. Zna ktoś takiego?
_________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
|
30 wrz 2015, o 23:55 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
El Grande,twoje wyznanie tak mnie poruszyło,że i ja się przyznam. Jestem rasistką i nie wstydzę tego,nawet nie robi mi się głupio,kiedy komuś opowiadam rasistowski żart,a ten ktoś kręci głową albo mówi 'to nie było zabawne'. Jak nie... *** Czym się różni murzyn od kanapy? Kanapa przynajmniej utrzyma całą rodzinę.
|
1 paź 2015, o 00:34 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Małe murzyniątko mówi do mamy: -Dasz mi się napić mleka? Matka wyciąga pierś i odpowiada: - Masz,tylko nie odchodź za daleko.
*** Jakie są ulubione krawaty Żydów? Jedwabne.
|
1 paź 2015, o 00:51 |
|
|
El Grande
SV Rider
Moto: lyter w owiewce
|
I ja się tego nie wstydzę. Mam rodzinę w Niemczech pod Berlinem i znam paru tzw. kolorowych, którzy się od tego chamstwa trzymają z daleka i ich szanuję i traktuję jak swoich. Oni zachowują się tak samo, też się śmieją z tych durnych dowcipów. Szczerze się śmieją i czasem coś do nas przygadają, tak jak my im i pijemy dalej brovarka. Debil zawsze będzie debilem, niezależnie od koloru skóry. Tak naprawdę, to tzw. kolorowi są największymi rasistami i bardzo się z tym obnoszą, bo to jest politycznie poprawne a oni to wykorzystują.
Raz gonili mnie Cyganie. Na szczęście wbiegłem do urzędu pracy i wtedy odpuścili.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
|
1 paź 2015, o 01:17 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
Ja nie mam głowy do dowcipów, ale jeden utknął mi w pamięci i jak patrzę, co się teraz dzieje, to już nie jest śmieszne. (mam na myśli ISIS) Co dzieli ludzi od zwierząt? * * * Morze Śródziemne
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
1 paź 2015, o 02:00 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Czym się różni Żyd, od Murzyna? - Ten pierwszy jeździ na obozy, a drugi na kolonie *** Co robią Żydzi po wyjściu z obozu? Bujają w obłokach *** Reporter pyta Cygana - Na co pan zwraca uwagę, kiedy bierze pan masło w sklepie? - Na kamery i ochronę
|
2 paź 2015, o 13:14 |
|
|
Hektor
SV Rider
|
Wzór na ucieczkę żyda z obozu
Wysokość komina razy prędkość wiatru
_________________ Pieniądze to nie wszystko ale bez pieniędzy to jedno wielkie dno
|
2 paź 2015, o 19:15 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Dwie anorektyczki kąpią się w wannie. Jedna mówi do drugiej: - A teraz trzymaj się mocno, bo wyciągam korek. *** Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam... *** Idzie pogrzeb. Tragarze niosą trumnę przekręconą na bok. - Kogo chowają? - pyta przechodzień. - Teściową - odpowiada jeden z żałobników. - A czemu trumnę niesiecie bokiem? - Bo jak ją przekręcić na plecy, to zaczyna chrapać.
|
2 paź 2015, o 22:37 |
|
|
Dmnick
SV Rider
Moto: Kawasaki ZX-6R
|
Można tu czarny humor czy nie bardzo ? Trochę po czasie, ale jakoś utkwiło mi w pamięci: ************* Przychodzi Trynkiewicz do spożywczego i pyta: - są kubusie? - nie ma niestety. Są pawełki, ale tylko z adwokatem. ************* -Hej mała, masz ochotę na niezły sex? -Nie -W takim razie trafiłaś na odpowiedniego kolesia. *************
_________________ Motocyklista to stan umysłu.
Moja [s]SV'ka[/s] Ninja
Ostatnio edytowano 4 paź 2015, o 13:13 przez Dmnick, łącznie edytowano 2 razy
|
3 paź 2015, o 17:57 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
CZARNY jak najbardziej hahahaha Jaki jest ulubiony samochód Trynkiewicza? -Maluch
|
3 paź 2015, o 22:02 |
|
|
Dmnick
SV Rider
Moto: Kawasaki ZX-6R
|
-Czym różni się murzyn od wiadra gówna? -wiadrem ****** -Co powstanie z połączenia ośmiornicy i murzyna? -Nie wiem -Ja też, ale zajebiście szybko musi zbierać bawełnę ****** Jedzie wycieczka żydów do Oświęcimia i w trakcie podróży psuje się autobus. Kierowca wysiada i macha przejeżdżającym ludziom, aby otrzymać jakąś pomoc. Długo nikt się nie zatrzymuje, aż w końcu jeden gość zatrzymuje się i pyta: -Co się stało? Jak mogę pomóc? -Wiozę 40-stu żydów do auschwitz, pomoże Pan? -Paaanie, ale co ja mogę? Ja mam tylko grilla. E down: znam, ale śmieszne
_________________ Motocyklista to stan umysłu.
Moja [s]SV'ka[/s] Ninja
Ostatnio edytowano 4 paź 2015, o 00:31 przez Dmnick, łącznie edytowano 1 raz
|
3 paź 2015, o 23:36 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Pojechałeś Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi: - Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem
|
4 paź 2015, o 00:27 |
|
|
Hektor
SV Rider
|
Czym się różni 13 latka od wycieraczki ?
Niczym obie piszczą na sucho
|
4 paź 2015, o 22:07 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Syn wraca do domu i mówi do ojca: -Tato,przeżyłem swój pierwszy raz. -To wspaniale! Napij się. Zaproponował jeszcze papierosa i dodał: -W ogóle to, co my tak stoimy, siadaj! -Wiesz...nie, ja postoję. Odpowiedział syn
|
7 paź 2015, o 19:41 |
|
|
Hektor
SV Rider
|
Czym się różni seks analny od starego samochodu rodziców ? niczym i tak ci go tata wciśnie
|
7 paź 2015, o 20:11 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Do domu klienta apteki dzwoni aptekarz: - Dzień dobry, przepraszam, że pana niepokoje, ale zaszła pomyłka przy wczorajszym zakupie. - Taaak? A co się stało? - Kupował pan tymianek dla teściowej, a my omyłkowo wydaliśmy cyjanek. - No i jaka to różnica? - Cztery pięćdziesiąt.
|
11 paź 2015, o 16:07 |
|
|
drk
SV Rider
Dołączył(a): 2 sty 2015, o 21:03 Posty: 830 Lokalizacja: Białystok
Moto: under construction
|
Dlaczego mucha wlatuje przez otwarte drzwi lub okno a próbuje wylecieć przez zamknięte uderzając czołem w szybę? Stawia czoła problemom
_________________ Imperare sibi maximum imperium est
|
18 paź 2015, o 11:33 |
|
|
KazonSV
SV Rider
|
Co robi samobójca w łazience? -Próbuje się załatwić. *** Co mówi informatyk, kiedy dostanie na urodziny pendrive'a? -Dzięki za pamięć. *** Policjant mówi do kierowcy: -Po piwie? A kierowca: -Skoro Pan stawia...
|
20 paź 2015, o 08:22 |
|
|