Trailer tego filmu ze względu na zapadającą w głowie muzykę, niezwykły klimat,bardzo interesujące postacie i kolejną rolę Jareda Leto. Z pewnością nie uniknie porównań do Jacka Nickolsona i Heatha Ledgera. Myślę jednak,że wyjdzie obronną ręką, bo repezentuje znakomity kunszt aktorski
7 paź 2015, o 21:08
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
Re: co mnie dziś urzekło
Nie wiem czemu ale dużo bardziej wole uniwersum DC od Marvela. Też czekam na Suicide Squad z niecierpliwością ! Co do Jareda, mam mieszane uczucia, Heath Ledger był genialny w roli Jokera, ciężko będzie go przebić. Ale nie wydajmy wyroków na Leto przed obejrzeniem filmu
Nie wiem czemu ale dużo bardziej wole uniwersum DC od Marvela. Też czekam na Suicide Squad z niecierpliwością ! Co do Jareda, mam mieszane uczucia, Heath Ledger był genialny w roli Jokera, ciężko będzie go przebić. Ale nie wydajmy wyroków na Leto przed obejrzeniem filmu
Ja też wolę DC. Jeżeli chodzi o superbohaterów Marvela, to "podeszli" mi tylko X-Meni. W ogóle cała trylogia Nolana jest mistrzowska. Nie mniej ciekawy od Jokera, był Bane w "The Dark Knight Rises". Jared Leto z pewnością będzie bardzo oryginalny,że tak to ujmę
7 paź 2015, o 22:17
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Przeczytałem dzisiaj w necie że silnik V2 suzy ma: nijaki odgłos pracy
8 paź 2015, o 20:07
wer1207
SV Rider
Dołączył(a): 9 wrz 2015, o 11:07 Posty: 373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650S 2000
chyba jakiś przygłuchy pisał
_________________ Wojtek Z.
8 paź 2015, o 22:01
Cezar
SV Rider
Dołączył(a): 29 lip 2015, o 06:23 Posty: 637 Lokalizacja: mapenzi
Moto: SV650s K7 we wiśni
Na oryginalnym wydechu
wymęczone z fona....
8 paź 2015, o 23:31
Dziaku
SV Rider
Moto: SV650S'99
M hmm pytam bo chciałbym sobie postać kolo niego hehe, no ale tak tak do bucikow moto powinien pasowac zawsze :d
Ja bym chciała postać koło Dorsoduro 750. Kiedyś widziałam ją w Krakowie na Powstańców Wielkopolskich, kiedy czekałam na zielone, to się zapowietrzyłam z wrażenia a z oczu popłynęły mi prawdziwe łzy.
14 paź 2015, o 22:06
MacioGodfather
SV Rider
Dołączył(a): 27 mar 2015, o 21:48 Posty: 302 Lokalizacja: Kraków
Moto: SV650N 2002
KazonSV napisał(a):
MacioGodfather napisał(a):
M hmm pytam bo chciałbym sobie postać kolo niego hehe, no ale tak tak do bucikow moto powinien pasowac zawsze :d
Ja bym chciała postać koło Dorsoduro 750. Kiedyś widziałam ją w Krakowie na Powstańców Wielkopolskich, kiedy czekałam na zielone, to się zapowietrzyłam z wrażenia a z oczu popłynęły mi prawdziwe łzy.
No to faktycznie musisz mieć paliwo zamiast krwi w żyłach jak tak reagujesz
_________________ Do celu na moto jadę zawsze okrężną drogą... choć lubię też jeździć bez celu... ale zawsze z zamiarem powrotu w jednym kawałku.
Ostatnio edytowano 14 paź 2015, o 22:28 przez MacioGodfather, łącznie edytowano 1 raz