Hej, Bardzo dawno nie byłam na wakacjach. Jako że mam w sierpniu zaplanowany 2 tygodniowy urlop, pomyślałam sobie, że muszę w tym roku gdzieś się w końcu wybrać. Jeszcze nigdy nie byłam w Bieszczadach, a kiedyś w końcu musi być ten pierwszy raz I teraz zapytanie do Was, możecie coś polecić, jakieś fajne, spokojne i przyjazne dla motocyklistów miejsca z fajnymi widoczkami i ciekawymi atrakcjami? Może ktoś chciałby się dołączyć? Pozdro
_________________ Non quo sed quo modo
4 mar 2016, o 17:20
Dmnick
SV Rider
Moto: Kawasaki ZX-6R
Dołączył(a): 9 maja 2012, o 14:37 Posty: 387 Lokalizacja: Gdańsk
Moto: R1 rn22
Re: A może by tak Bieszczady w sierpniu
Byłem na początku lipca na dłuższy weekend. Koniecznie trzeba było zlokalizować bazę wypadową w Bieszczadzkeiej Przystani Motocyklowej - super miejsce, mogę szczerze polecić Poniżej trasa jaką przejechaliśmy, którą podał nam właściciel miejsca - piękne widoki i super winkle.
W tym po drodze można wejść na Połoninę Wetlińską, 45 min babcinym tempem parking Przełęcz Wyżne - wziąć ze sobą normalne rzeczy na przebranie a motocyklowy ekwipunek można zostawić obsłudze parkingu:) Koniecznie trzeba wjechać na szybowisko w Bezmiechowej !
9 lip 2016, o 14:31
Markuz
motocyklista
Moto: SV650S 2000
właśnie u nas pojawił się pomysł wypadu w Bieszczady w połowie sierpnia. Jako że jakimiś moto wyjadaczami na trasach nie jesteśmy (raczej mieszczuchy) będę wdzięczny za info czy WPB i MPB nadają się do przejechania bez wcześniejszego przygotowania czy lepiej sobie odpuścić? Chce się ale nie chcę przeszarżować (zwłaszcza że małżonka to typowa weekendowa motocyklistka). pozdr! M
11 lip 2016, o 09:29
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
Przygotowanie jest konieczne. Został miesiąc. Wiec od dziś codzienny trening. Najlepiej na "drążku. "
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.