SV650/S 2003-2008 malowania/detale w danych rocznikach
Jestem w trakcie poszukiwań nowego moto dla siebie. Wybór oczywiście padł na SV650 bez lub z owiewkami. Oba są fajne więc będzie to co się trafi. Może S'ka trochę bardziej mi się podoba, 2008 w full owiewkach to juz w ogóle
Szukałem na forum i w innych miejscach informacji na temat malowań poszczególnych roczników. Niestety nie znalazłem. Jeżeli jest gdzieś takie kompendium wiedzy to przepraszam za ten temat i proszę tylko o stosownego linka. Jeżeli nie ma czegoś takiego to myśle, że przyda się to nie tylko mi. Fajnie byłoby mieć to w jednym miejscu.
Chciałbym uzyskać informacje o malowania i detalach w poszczególnych rocznikach np. od którego roku napis Suzuki na baku został zastąpiony logiem itp. Rama czarna od 2005 to wiem
Przydałyby się też jakieś zdjęcia oryginalnych egzemplarzy żebym wiedział jak wyglądały oryginalne kierunkowskazy (to akurat wiem), lusterka i inne elementy które często są zastępowane czy to po jakiejś przygodzie czy na widzimisię właściciela
Dzięki temu będzie mi prościej ocenić stan motocykla i zweryfikować to co opowiada mi właściciel na temat moto.