Ej ale tam paliwo tanie Moto się za grosze wypożycza i można latać No i oczywiście wszystkie stoiska z jedzeniem bym zaliczył Testowanie żarełka ichniego... Rozmarzyłem się ...
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Znajomi byli w Tajlandii - podobna sytuacja - polecają. Jeszcze w przelocie byli w Kambodży.
Wszystko fajnie tylko komplet szczepień przed wyjazdem, bilet kosztuje 6 - 8 tys?, woda tylko butelkowa, generalnie nie ma toalet
No to miłych wakacji dzwonek
Ktoś Ci bajki nawciskał. Byłem w Tajlandii na trzytygodniowej podróży poślubnej. Full cywilizacja, bilet kosztował nas 2400 od głowy. Jedyne co się zgadza to szczepienia, robiliśmy podstawowe: żółtaczka, dur i chyba coś jeszcze, nie braliśmy niczego na malarię ale zwiedzaliśmy okolice Bangkoku i południe kraju. Co do wody butelkowanej to zapewne w żadnym obcym kraju nie będziesz pił kranówy tylko właśnie butelkowaną W tym roku jedzie mój brat i on wyhaczył bilet poniżej 2000 zł, teraz nie pamiętam dokładnie ile. Polecam Tajlandię, jedzenie wyśmienite. Jak coś to służę radą
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:06 Posty: 673 Lokalizacja: Kraków/Kęty
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
No nic widocznie wcisneli mi bajke.
Koniec offtopu
_________________ Suzuki SV 650 99' - niebieska
2 lip 2010, o 23:26
sirmariano
SV Rider
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Dzwonek nie jesteś odosobniony Mi tez się ta piosenka spodobała - ale tylko do momentu jak ta babka nie zaczęła jęczeć. Tu jest chyba pierwowzór lub jakiś cover - tarkan to bardzo bardzo stary hit więc nie wiem co było pierwsze.
A z egzotycznych wykonawców to nic nie przebije tego ziomka. Jak was nie rozbawi teledysk lub muzyka to spójrzcie na ilość wyświetleń