Dołączył(a): 18 mar 2010, o 16:09 Posty: 240 Lokalizacja: mazowieckie / la7 Rep.
Re: Filmy o motocyklach
TastPiotr:ściągałem klientem, pokazówka trwa 11sek a potem odsyła na stronkę do jakiegoś vidplayera. Ok spoko myślałem, ze to norma poszukam innej wersji.
Dołączył(a): 18 mar 2010, o 16:09 Posty: 240 Lokalizacja: mazowieckie / la7 Rep.
Właśnie przed chwila zakończyłem film Worlds Fastest Indian. POLECAM, już długi czas nie oglądałem tak wartościowego filmu, pomijając wątek motocyklowy.
Też dzisiaj obejrzałem. Faktycznie, film bardzo dobry. Godny polecenia... No i rekord pobity na V-twinie .
6 kwi 2010, o 20:03
Longer
motocyklista
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 11:28 Posty: 254 Lokalizacja: Sieraków / Stalowa Wola
Moto: SV 650N 01r. blue :)
Pamiętam jak parę miesięcy temu oglądałem ten film na kompie i między czasie włączyłem tv żeby zobaczyć co grają i nie uwierzycie grali ten sam film w tv, nawet akcja filmu była w w tym samym czasie co u mnie na kompie. Fajne uczucie miałem
_________________ Suzuki sv650N 01r Way of Life !
6 kwi 2010, o 23:59
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
Jakieś nadprzyrodzone moce
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
Właśnie obejrzałem World Fastest Indian. Serdecznie dziękuję za polecenie. Film świetnie zrobiony, genialnie zagrany, mądry i jednocześnie ciekawy. Oddaje w 100% ducha jazdy na moto.
PS: w filmie jest dokładnie odwzorowany motocykl, który występuje w roli głównej
Niby nic takiego, po prostu jadą, ale przyjemnie się to ogląda. No i dobrze jeżdżą.
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie
16 kwi 2010, o 22:40
Longer
motocyklista
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 11:28 Posty: 254 Lokalizacja: Sieraków / Stalowa Wola
Moto: SV 650N 01r. blue :)
Ambasador napisał(a):
Odnośnie jeszcze BMki Dzikusa... ...przypomniał mi się stary film jak Dzidek palił gumę
Czy mi się wydaje czy kiedyś ten filmik w jakiś wiadomościach pokazywali i że właściciel dostał mandat za brawurową jazdę w miejscu publicznym, bo tam doszli po numerach oglądając filmik czyje to auto???. Czy to inna historia ???
Właśnie obejrzałem World Fastest Indian. Serdecznie dziękuję za polecenie. Film świetnie zrobiony, genialnie zagrany, mądry i jednocześnie ciekawy. Oddaje w 100% ducha jazdy na moto.
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Dołączył(a): 27 lut 2010, o 01:28 Posty: 319 Lokalizacja: München
Moto: Fz 1 Fazer
Film o motocyklach.
_________________ MZ ETZ250-pauza-SV650 S K1-sprzedany-SV 650 S K5 + Leo Vince-sprzedany-teraz-FZ1 Fazer +Sebring. MvAugusta 920. Suzuki Gsx s 1000f +yohimura.
To powinien być odcinek tylko dla motocyklistów, swoją drogą jak by któryś tam przeholował to skasował by połowę sprzętów na tym parkingu.
_________________ Były posiadacz SV1000N Obecnie MOTOMORINICorsaro1200 / VFR1200
18 lip 2010, o 17:38
bugi2010
SV Rider
Dołączył(a): 27 lut 2010, o 01:28 Posty: 319 Lokalizacja: München
Moto: Fz 1 Fazer
Nie którzy nazywają ten odcinek przeklętą drogą dla moto cyklisty. Jak parę razy po tych winklach pośmigasz to trudno powiedzieć NIE. Zobacz YouTube - KESSELBERG.
_________________ MZ ETZ250-pauza-SV650 S K1-sprzedany-SV 650 S K5 + Leo Vince-sprzedany-teraz-FZ1 Fazer +Sebring. MvAugusta 920. Suzuki Gsx s 1000f +yohimura.
18 lip 2010, o 22:58
R@F
SV Rider
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 23:49 Posty: 500 Lokalizacja: München
Moto: Morini
flanel81 napisał(a):
To powinien być odcinek tylko dla motocyklistów, swoją drogą jak by któryś tam przeholował to skasował by połowę sprzętów na tym parkingu.
Dla motocyklistów jest tylko od pon-pt. W weekend niestety zamknięte wiec jedyna okazja to prosto po pracy w piątek wypad. Wtedy największe korki na wyjazd z miasta