Ja rzadko ostatnio mam czas na granie, ale dostałem się jakiś czas temu na beta testy Star Craft 2 i jak na razie jestem w fazie ściągania instalki z netu. Zobaczymy co też firma Blizzard wymyśliła
PGR4 na Xbox'a to jest to... super puszki i kilka fajnych motorków. Może bez jakieś wielkiej fizyki jazdy i realizmu, ale gierka ma swój klimat Też lubię CoD teraz ma wyjść nowa część i jeszcze szykuje się kozacki Medal of Honor.
Ja rzadko ostatnio mam czas na granie, ale dostałem się jakiś czas temu na beta testy Star Craft 2 i jak na razie jestem w fazie ściągania instalki z netu. Zobaczymy co też firma Blizzard wymyśliła
Generalnie nic nowego nie wymyśliła trochę nowych jednostek, grafika mózg gry też ma być całkiem całkiem,a gra i tak ma swój klimat,
Pograłem pobawiłem się i odinstalowałem czekam na full.
W wolnych chwilach gram w Fallouta 3 + dodatki, rypie już od kilku miesięcy po trochu.
A ja gram w Resistance And Liberation - mod do half life 2
Gierka bardzo realistyczna jak Red Orchestra (też gram), żadnych wskaźników tam nie ma itp. Jak wczoraj grałem to podobała mi się akcja: siedzę w budynku i w moim M1 Carbine skończyła się amunicja, a w tym czasie wpadł niemiec z MP40, to ja wyciągam szybko Colta 1911, przewracam stół, kucam za nim i przez stół na ślepo strzelam do tego niemca. Dostał w głowę
Trzeba uważać na przeciwników, bo jak postrzeli się go delikatnie to pada tak jakby był martwy, a chwile później wstaje i może nas zabić - mnie też wiele razy postrzelili, potem wstawałem i z zaskoczenia rozwalałem przeciwników.
Nom, w RO nikt już nie gra Resistance and Liberation bardzo podobne jest do RO tylko, że akcja jest szybsza AA3 to porażka jest, wolałem wersję 2.8x...
19 lip 2010, o 00:00
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Re: Gry na PC
Obecnie z nudów i deszczu gram w Snipera i czasami w Blur gierki nawet nawet mogę polecić ale moim zdaniem i tak nic nie pobije Cala czy Medala of honor . Takie gierki mają swój klimat .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
A może gra ktoś lub grał w Quake 2?:D Ja gram już od ponad 4 lat i dla mnie jest to najlepsza sieciówka ever Za to najlepsza gra w trybie single player to Wiedźmin