Jest "cywilna" wersja kombatu- taka na potrzeby marketingowe Tej okrojonej wersji wolno uczyć, ta pełna, którą trenują jednostki specjalne jest chyba nawet objęta jakąś klauzulą tajności
Przypomniało mi się jak byłem kiedyś dzieciak (podstawówka) i jechałem rowerem i uderzyłem we wiatę przystanku, potem przeleciałem przez dziurę po szybie (ktoś wybił wcześniej) i nad koszem betonowym i parę fikołków na chodniku zrobiłem, w tym czasie jechała po ulicy jakaś staruszka na rowerze i widząc to krzyknęła "jezusmaryja" i sama najechała na krawężnik i wywinęła orła lepszego ode mnie.
O ja pier... To facet jest?? Nawet ja mam problem, żeby sobie taki perfekcyjny makijaż strzelić... Boszzzzz, co się dzieje z tym światem... Gdzie są Ci porządni faceci??
_________________ Życie jest za krótkie żeby je marnować
17 sie 2010, o 11:51
lemon
motocyklista
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Fredro napisał(a):
Gdzie są Ci porządni faceci??
na moturach
_________________ SV650S K7 'Złośnica'
17 sie 2010, o 12:16
golkow
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:03 Posty: 713 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: KTM 790 Adventure R
Jedi napisał(a):
Czyżby następca Gracjana Roztockiego ? Ale fryzurę ściągnął od Vikus
Ja to nie wiem, czy tu nie trzeba już płakać a nie śmiać się. Co się dzieję z tą męską rasą ...
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
17 sie 2010, o 22:40
fibat
SV Rider
Dołączył(a): 14 maja 2010, o 17:03 Posty: 496 Lokalizacja: warszawa/otwock
Moto: SV650N K6 sprzedany
ciekawe ile goście na skuterze mieli w gaciach
_________________ Przekaż 1% podatku na zakup mojego nowego sprzęta
"nie puszczone bąki unoszą się do głowy, stąd biorą się posrane pomysły"
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".