Skoro Japończycy mają tyle dystansu do siebie, to dlaczego popełniają tak często samobójstwa?
Wydaje mi się, że chyba z przepracowania. U nich średni i normalny czas pracy to 10 - 12 h na dobę. Poza tym mają piekielnie drogie mieszkania - większość ich mieszka u rodziców do co najmniej 35 roku życia. W ogóle samo życie jest drogie tam, pomimo, że to jedna z czołowych gospodarek światowych. Nie mają tyle luzu w codzienności co europejczycy a tym bardziej amerykanie, dlatego też wymyślają takie teleturnieje by zapomnieć o swym codziennym zajęciu
To taka moja hipoteza, nie wiem czy jest prawdziwa
_________________ SVNERWUS
7 paź 2010, o 12:30
koksik_sv650n
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:43 Posty: 495 Lokalizacja: Kraków
Moto: zamiana na 750
Scena z życia: Dziś w robocie musiałem się szybko zamienić z kumplem na spodnie i buty (byłem ubrany w spodnie typu garniturowe i pantofle), rozebraliśmy się, on szybko zawinął moje gacie i buty i szybko pobiegł... no to ja myślę sobie, że nie będę tak stał więc zakładam jego spodnie, szare, jeansowe rurki i zielone, całe ubrudzone na czarno buty... no i tak podciągam te spodnie, zapinam pasek, a on ma taką klamrę: Bo ja mam zawsze pecha. Sory, ale mniejszego foto nie znalazłem.
A mi się teraz jak gotowałem kurczaka przypomniała sytuacja jaką widziałem miesiąc temu w Legionowie - na skrzyżowaniu stał stary beżowy fiat 126p, siedziało w nim dwóch taki pracowników fizycznych...tylko, że ten co siedział na miejscu pasażera wystawał do połowy przez okno i ciągnął za sobą w ręku paleciaka (wózek na palety jakby jakaś forumowiczka nie wiedziała). Jak zaczęli jechać to ten wózek tak strasznie grzechotać zaczął, że wszyscy zaczęli ich podziwiać, kupa śmiechu
10 paź 2010, o 19:15
SweetNoise
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:07 Posty: 707 Lokalizacja: Kraków
Moto: Sprint ST
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
urocze
_________________ SV650S K6
10 paź 2010, o 19:19
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
SweetNoise napisał(a):
urocze
ahahaha! masakra jakaś
10 paź 2010, o 20:18
kapel22
SV Rider
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 01:17 Posty: 381 Lokalizacja: Elżbietów
Moto: Ruda SV1000S K3
O nie... Takie psucie głowy, po weekendzie, w niedziele wieczorkiem...
_________________ Ruda SV1000 S K3
10 paź 2010, o 20:25
radek
motocyklista
Może to i nić śmiesznego ale cały ten reportaż po prostu zgrany idealnie z czasem.
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
"Drugi najważniejszy punkt to walka z poruszającymi się po mieście stadami motocyklistów, którzy są nie tylko niebezpieczni dla ruchu drogowego, ale stanowią ogromne utrudnienia dla mieszkańców Warszawy."
Kandydatka Wspólnoty Samorządowej Katarzyna Munio znów urządziła happening. Tym razem u zbiegu ul. Wawelskiej oraz Żwirki i Wigury. Wsiadła na motor i zapowiedziała, że w pół roku nauczy się go prowadzić. Bo to jeden z szybszych środków komunikacji po stolicy. Katarzyna Munio po wiecu odjechała na motorze.