Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:10 Posty: 274 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda Hornet '09
Książka serwisowa napraw i eksploatacji.
Witam
Nudziło mi się w pracy więc spreparowałem w exelu książkę napraw i eksploatacji. Wpisuje sobie do niej co robię przy SV i przy jakim przebiegu. Jak ktoś chce to wystarczy wydrukować zbindować i wypełniać.
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:51 Posty: 738 Lokalizacja: Kraków / Krzeszowice
Re: Książka serwisowa napraw i eksploatacji.
miro_sax napisał(a):
Witam
Nudziło mi się w pracy więc spreparowałem....
Jakby to było fajnie tak ponudzić się i spreparować.... Merytoryczniej: taki arkusik, a i owszem mógłby być pomocny, ale do własnej oceny wydatków na moto. przy odsprzedaży jednak niewiele wnosi. PZDR.
Kronos po sprowadzeniu (wtedy jeszcze jego) SV z Niemiec zrobił taką "książke serwisową" w której opisywał co było wymieniane, kiedy, przy jakim przebiegu i przez kogo. Po odkupieniu moto, kontynuuje jego dzieło. Mam opisane wszystko co robiłem przy SV.
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Tak jak maćko popieram zasady pomaga potem przy sprzedaży .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
4 mar 2010, o 09:37
miro_sax
motocyklista
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:10 Posty: 274 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda Hornet '09
Wiele moto przechodzi z jednego forumowicza na drugiego więc nowy właściciel ma wszystko czarno na białym co było robione i przy jakim przebiegu. Nie musi się zastanawiać kiedy poprzedni właściciel wymieniał świece i jaki olej lał do silnika. Można to wykorzystać pozytywnie można negatywnie.
_________________ Honda CB600F Hornet '09 Jawa 50 Mustang '72