A widziałaś Japanis tetris?? albo spadanie ze schodów?? albo zgadywanie, która z dziewczyn siedzi na urządzeniu i przeżywa orgazm?? Wszystkie japońskie programy rozrywkowe są, delikatnie rzecz ujmując, bynajmniej dziwne. Ale jedni uważają że są nienormalni, a inni postrzegają to jako inny rodzaj kultury, który my nie jesteśmy w stanie zrozumieć. . .
_________________ Motocykl jak narkotyk, wyniszcza powoli lub zabija natychmiast . . . SUZUKI SV 650 S K7 - zniszczona
Ostatnio edytowano 30 paź 2010, o 15:19 przez pmka, łącznie edytowano 1 raz
Bywa i tak, wtedy migiem wracam do domu. Raz strasznie mi się pęcherz napełnił i nie było mozliwości, żebym nie zlał się w gacie - zatrzymałem się, moto postawiłem na chodniku, pobiegłem na jakieś pole przy drodze, rozebrałem się, tak, że kombinezon zsunąłem do samych kostek i sikałem. Oczywiście jak jechałem przez tą wieś to było pusto, a jak szczałem to akurat, jak na złość, przejechał kondukt weselny
A widziałaś Japanis tetris?? albo spadanie ze schodów?? albo zgadywanie, która z dziewczyn siedzi na urządzeniu i przeżywa orgazm?? Wszystkie japońskie programy rozrywkowe są, delikatnie rzecz ujmując, bynajmniej dziwne. Ale jedni uważają że są nienormalni, a inni postrzegają to jako inny rodzaj kultury, który my nie jesteśmy w stanie zrozumieć. . .
Japończycy mają zajebiste te swoje teleturnieje. Ja się kulam ze śmiechu z większości ich żartów
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".