Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Utrudnij życie motocykliście, czyli załóż profil na n-k
Autor |
Wiadomość |
allay
motorowerzysta
|
Utrudnij życie motocykliście, czyli załóż profil na n-k
Był już na starym forum taki post. Przy okazji surfowania doszukałem się reakcji nie tylko z naszej strony. Odpowiedz z naszej klasy standardowa: http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/utrudnij-zycie-motocykliscie-czyli-zaloz-profil-na-n-k,art453.html
|
4 mar 2010, o 14:18 |
|
|
szydello
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:01 Posty: 712 Lokalizacja: W-wa Imielin, Międzyborów
Moto: 636 '03
|
Re: Utrudnij życie motocykliście, czyli załóż profil na n-k
Puściłem maila do antyradia - bo audycja była o warzywach - prowadzi ciechan, który się zbulwersował i proponuje w zamian nawoływać do obrywania lusterek.
_________________ była n k4
|
4 mar 2010, o 15:08 |
|
|
Dzikus
degustator whisky
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:42 Posty: 1305 Lokalizacja: Toronto
|
To samo napisałem prędzej ale post gdzieś wcięło, trzeba prawą nogę wyprostować i pozbawić puszkarza narzędzia do patrzenia wstecz
_________________ BIKEPICS-DZIKUS
|
4 mar 2010, o 16:02 |
|
|
Samoth1980
motorowerzysta
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:17 Posty: 73 Lokalizacja: Białystok
|
Nie wiem jak wy, ale ja zawsze mam przy moto pałkę teleskopowa jak przypier... to szyba pęka lub lusterko plastikowe
_________________ SV 650S 99' GG: 1322863 -------------------------------------------------------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka...
|
4 mar 2010, o 16:29 |
|
|
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
|
Od tego mam na łokciach ochraniacze I nogę w razie czego prostować też potrafię .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
|
4 mar 2010, o 16:40 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Dobrze, że to zrobiłeś. Ja miałem to zrobić, ale wyleciało mi całkowicie z głowy. Antyradio kocha motocyklistów, jak się ich podjudzi bardziej to zrobią niezłą aferę
_________________ SVNERWUS
|
4 mar 2010, o 21:27 |
|
|
lpt
mundrek
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:50 Posty: 1758 Lokalizacja: Rybnik
Moto: sv1k/ 748SP
|
"Dawajemy Dawajemy !"
Co do samego konta na nk.pl - złożyć zawiadomienie do prokuratory, czy na policje, czy gdzie tam. Ci ustalą kto jest właścicielem konta, i kolo ma proces.
_________________ I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość...
|
4 mar 2010, o 22:24 |
|
|
vikus
Błękitnookie ADHD
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 21:39 Posty: 1824 Lokalizacja: Warszawa / Łódź
Moto: Monster 696
|
A nie myślicie, że to może być prowokacja samej NK?? Niezły ruch im się tam zrobił... a reklamy lecą... i lecą i kosztują...
_________________ Such a nice day... Please don't fuck it up! Ducati Monster 696 Suzuki SV 650s K4 Adnotacja_01: jestem cholerykiem. Adnotacja_02: B RH- http://www.svforum.pl
|
4 mar 2010, o 22:42 |
|
|
vinca
SV Rider
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:51 Posty: 738 Lokalizacja: Kraków / Krzeszowice
|
No nie wiem W każdym bądź razie, ja żadnej pałki nie wożę. W związku z tym nie przypier... w szyby, tudzież lusterka PZDR.
_________________ SV650 N K7
|
5 mar 2010, o 00:31 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Ja mam swojego teleskopa w domu, niewygodny do wożenia w pozycji srającego kota, zresztą przemoc rodzi przemoc. Lepiej zgłosić to radia czy np. tvn warszawa, może oni to łykną zrobi się szum i już. Anty konta i odgrażanie się nie pomoże i na pewno nie poprawi naszego wizerunku, warto pomyśleć nad dotkliwszym sposobem niż łomot i odgrażanie się.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
5 mar 2010, o 22:42 |
|
|
cyrulik
SV Rider
Moto: SV650S K6
|
Może podać to jeszcze do Ostrowskiego, on tam bardziej motocyklowy i ma jeszcze Monoślad.
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
|
7 mar 2010, o 21:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|