Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:42 Posty: 1305 Lokalizacja: Toronto
Re: Nasza małe marzenia :).
Montana, widzałem ten filmik już dawno temu, ten gość wymiata, gdzieś w necie cała historia o nim była jak robi te filmiki, w jego kanale youtube są filmy z początków jak zaczynał.
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Wymiata ziomek na maxa, no i łada też wymiata . On ma chyba coś lepszego niż paint .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
4 mar 2010, o 17:04
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Montana napisał(a):
Jeżeli chodzi o auto-marzenie to nowoczesny muscle car typu Dodge Charger
Oj taaaa....
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
4 mar 2010, o 17:06
Dzikus
degustator whisky
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:42 Posty: 1305 Lokalizacja: Toronto
Wpiszcie w youtube pantural lub drugi jego profil penturil tam jest masa jego filmów.
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Najpiękniejszy na świecie...
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
4 mar 2010, o 20:38
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Razor napisał(a):
Charger 428 rocznik 68' i żaden inny...
Popieram
U mnie w grę wchodzi jeszcze jego nowa wersja, najlepiej aby obydwie stały w garażu
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Takim datsunem jeździ mój kolega z uczelni. Właściwie to przez 4 lata widziałem go tylko dwa razy jeżdżącego, a tak słyszę ciągle o pracach w garażu... Ale samochód jest wspaniały