Szacun dla tych gości Nieźle zmontowany filmik, dobra jakość no i Panienki ładne
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV650 SK5
5 gru 2010, o 16:09
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
Re: Filmy o motocyklach
Dzienniki motocyklowe właśnie się zaczęły na TVP1.
Dzienniki motocyklowe właśnie się zaczęły na TVP1.
Dzienniki motocyklowe właśnie się skończyły na TVP1.
Dobre kino, nie to co hollywódzki chłam Byłem na tym w kinie, film mam na DVD, ale i tak nic nie przebije oryginały, tj. książki, autorstwa Che Guevary, autentycznej relacji z tej wyprawy. Mega sprawa.
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie
Mógłby mi ktoś wyjaśnić co było przyczyną wybuchu? Pałował moto i tak nagle buum? Koleś nie odskoczył, nie odsunął się, żadnej paniki nic, wygląda podejrzanie.
Strzał z korby. Korbowód zrobił dziurę w silniku, benzyna i olej wydostały się na zewnątrz, stąd te płomienie Jak przytrzymasz motocykl na odcięciu długo to zawsze tak się to skończy.
10 gru 2010, o 21:55
mr0zd
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
A ja się przebudziłem wczoraj około 7.00, zobaczyłem że słońce nawet ładnie świeci, ubzdurało mi się, żeby pośmigać na moto, ubrałem się w kalesonki spodnie, buty, kurtkę itp. lecę do kuchni patrzę a tam -7 za oknem a na drodze śnieg
18 gru 2010, o 20:22
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 23:49 Posty: 500 Lokalizacja: München
Moto: Morini
Najgorzej to jechać zgodnie z przepisami i zaliczyć takiego dzwona. Kiedyś na górskich krętych drogach miałem taka sytuacje że na moim pasie minąłem się z gościem co zapierd. jak szalony. Poczułem tylko podmuch jak się mijaliśmy. Najgorsze że nie ma nawet szans na reakcje (moje 100km/h + jego min 150km/h) - łut szczęścia. Zrobiło mi się momentalnie gorąco...