Może jestem nie tolerancyjny ale tego starego rolnika to bym tak najebał, żeby nie wstał, a tej staruszce wyjebał nita w protezę, za te jej skrzeczenie. A potem do samochodu i uciekać, bo będą strzelać z wideł.
22 gru 2010, o 22:31
Jamez
SV Rider
Dołączył(a): 16 maja 2010, o 16:37 Posty: 1240 Lokalizacja: Poznań
Moto: Z800
Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: -Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: -Ja potrafię obsługiwać komputer. -Dobrze, może być, a Ty? -Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. -Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. -Ja potrafię zrobić bulbulator. -A co to jest? -Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: -Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: -Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major: :cenzura:! Co za tępy chuj wyrzucił nowy bulbulator!?
- Dlaczego metalowe kapele grają tak szybko? - Bo jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy
Napad na bank, samotny, zamaskowany napastnik sterroryzował cały oddział. Podchodzi do kasy, wali klamką w ladę. Kasjerka przerażona zaczyna wypłacać pieniądze: -Stój, głupia! Kładzie pojemnik pełen spermy na ladę i krzyczy: -Pij! Pij, :cenzura:! -Ale, ale... -Pij! Wzięła, wypiła... Facet zdejmuje kominiarę: -I co, Kochanie, da się, da się?
- Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? Jak się ma takie żony, czymś trzeba się zająć.
- Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? Bo mają celownik i czują się jak w Tygrysie.
- Co to znaczy, gdy krowa jest ładniejsza od kobiety? Po prostu przekroczyłeś granicę na Odrze.
- Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? Po kolczykach.
A mnie teraz rozbawiła pewna informacja - kiedyś pisałem, o gościu co mi drogę zajechał i prawie zepchnął do rowu - wiem kto to i okazalo się ze to mój kolega dawny, którego wtedy nie poznałem Ale co z tego, dostanie jeszcze w ryj za to