Wszystkiego najlepszego w nowym roku Niech ta nuta wam służy
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV650 SK5
1 sty 2011, o 18:04
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
Re: Mam kaca
"nie piję już więcej!" Ktoś też ma takie postanowienie noworoczne? Ja po wczorajszym/dzisiejszym naprawdę o tym myślę poważnie. Jak będę miał w tym nowym roku tyle szczęścia i sukcesów ile promili, to będzie zajebiście
"nie piję już więcej!" Ktoś też ma takie postanowienie noworoczne? Ja po wczorajszym/dzisiejszym naprawdę o tym myślę poważnie. Jak będę miał w tym nowym roku tyle szczęścia i sukcesów ile promili, to będzie zajebiście
Kiedyś też tak mówiłem jak rano leżałem i zdychałem ale jakoś nigdy tego nie przestrzegałem i od pewnego czasu mówię sobie że ograniczam
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV650 SK5
1 sty 2011, o 18:59
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
markervip napisał(a):
"nie piję już więcej!" Ktoś też ma takie postanowienie noworoczne?
Ja sobie też tak postanowiłem, tym razem na poważnie. Naprawdę
1 sty 2011, o 19:02
barteq
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:42 Posty: 306 Lokalizacja: ok. Oświęcimia
Moto: XT 600
Wiecie co, tak porąbanego sylwestra jeszcze nie miałem... wróciłem dopiero około 10:00 do domu, a kac mnie męczy aż do teraz. Tyle, że wyspałem się przez cały dzień a teraz buszuje po necie, choć muszę wstać o 7 rano
Nie podobał mi się w tym roku mój sylwester... był cholernie dziwny i mocno przepity. Jeszcze k... o 6 rano pod nonstopem awantura z jakimiś drechami, bo kumpel założył czapkę z lisa na głowę po babci i już mieli pretekst by się przypierdzielić
Razor jak Ci to pomoże to poprawiłeś mi humor i myślę, że nie tylko mi Z całym szacunkiem do babci ale czapka na kumplu musiała przezabawnie wyglądać
A ja miałam bardzo udanego sylwestra ze znajomymi (same motocyglizdy ) w domku nad jeziorem w okolicy Suwałk. Mimo że 4 dni pod rząd piłam to jednak nadzwyczaj dobrze się czułam. W sylwestrową noc wychyliłam sama prawie całą półlitrową butelkę Dżony Łokera Następnego dnia ino zletka susziło ale po ognichu i kąpieli w śniegu znów elegancko drinki wchodziły. Już czuję że ten nadchodzący rok będzie jeszcze zajebiściejszy. Śmierć, kutafon i zniszczenie hahaha!
Ja też dopiero dzisiaj po 13 wróciłem do domu z sylwestra. A miałem chyba najfajniejszego w życiu Pewnie dzisiaj też bym został na afterparty vol. 2, ale jakoś odpowiedzialny i rozważny kierowca dałem sobie na wstrzymanie i cały ranek oglądałem Przystanek Alaske na Comedy Central bo pilot był jednak o jakieś pół metra za daleko i nie dałem rady po niego sięgnąć, mimo usilnych i rozpaczliwych prób
Ja w tym roku sylwestra spędziłem w domu bo nie miałem czasu na ogarnięcie jakiejś imprezy. Koło północy siedziałem w moim warsztacie i dłubałem przy sv.
Razor jak Ci to pomoże to poprawiłeś mi humor i myślę, że nie tylko mi Z całym szacunkiem do babci ale czapka na kumplu musiała przezabawnie wyglądać
A daj spokój... takim nic nie przetłumaczysz. Grzecznie poszliśmy po alkohol, gdyż się skończył i banda jakichś szczawi się przypierdzieliła, potem chyba jakiś wujek jednego też przyszedł - tak samo mądry jak cała reszta. Na szczęście odbyło się bez rozlewu krwi, bo młoda i ładnie uśmiechająca się dziewczyna z tego nocnego uratowała sytuacje, ale już nie będę mówił jak
Zresztą wcześniej też normalnie nie było, jakiemuś gościowi zwinęliśmy zamówioną taxówkę z przed nosa (kilka minut przed tym sprzedałem szluga jakiemuś typowi za tyle, że prawie starczyło na taxówkę), jakiś Hussein (tak się przedstawił), irakijczyk z erasmusa dyskutował ze mną o smaku baraniny przed kebabownią, a potem jak trafiliśmy na jakąś domówkę w mieszkaniu w centrum to gość, z którym piłem dziwnie się do mnie uśmiechał... potem mi powiedzieli, że to gej... obraził się, jak mu powiedziałem, że nie ma szans Porąbany ten sylwester był dla mnie w tym roku.
_________________ SVNERWUS
2 sty 2011, o 20:47
kapel22
SV Rider
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 01:17 Posty: 381 Lokalizacja: Elżbietów
Moto: Ruda SV1000S K3
Dotarłem dziś w południe do domu, samopoczucie bywało lepsze, impreza jak najbardziej udana Razor, niezła masakra Ja akurat "udawałem" dresa na imprezie, bo ustanowiono nakaz przebierania się
_________________ Ruda SV1000 S K3
2 sty 2011, o 21:02
mr0zd
SV Rider
A ja na szybko 2 piwa, co by kac w nocy dopiero złapał i rano pod prysznic, parę jaj sadzonych i jak młody bóg będę
A ja na szybko 2 piwa, co by kac w nocy dopiero złapał i rano pod prysznic, parę jaj sadzonych i jak młody bóg będę
O tym, że najlepszą metodą na kaca jest do niego nie dopuszczać to słyszałem ale żeby przespać kaca to nie
Przypomniał mi się filmik co do sposobów na...
SV650 SK5
Ostatnio edytowano 25 sty 2011, o 23:55 przez Yeby, łącznie edytowano 1 raz