Ja cholerka przegapiłem kwalifikacje, bo top geara oglądałem. Jak mam jakieś pytanie to podczas wyścigu maila pisze do nich i odpowiadają w sumie od razu na antenie podczas wyścigu i możesz zapytać o Wargala, bo wczoraj podczas treningu coś mówili, ale nie zakodowałem dokładnie co.
Ja niestety oglądałem transmisje z ruskiej tv Dziwi brak informacji odnośnie startów bo pewnie wiedział dużo wcześniej że nie pojedzie i można było jakąś notatkę dać dla prasy.
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:06 Posty: 673 Lokalizacja: Kraków/Kęty
Re: MotoGP
Z Wargala jest problem taki, że w 125 i Moto2 przysługuje tylko 1 motocykl. Jak nie naprawia to nie pojedzie.
Odnośnie Eliasa - co dzisiaj usłyszałem - on ma taki styl jazdy, że bardzo się zwiesza z motocykla, przez co nie dociąża tylnej opony i traci trakcje. Jeżeli nie zmieni stylu jazdy to nie poszaleje.
Co do Valentino - Ducati potrzebuje wrzucania w zakręt - to nie Yamaha co sama skręca. Oprócz tego Rossi mimo operacji ma ciągle problemy z barkiem i nie ma siły na mocowanie się z Ducati.
To tyle co usłyszałem.
_________________ Suzuki SV 650 99' - niebieska
20 mar 2011, o 04:21
Kronos
Zygzak Rajder
Moto: ZX10R gen 5
Słuchajcie gdzie do cholery oprócz SportKlub - którego nie mam można oglądać MotoGP? Szlak mnie trafia 1500 kanałów na satelicie i nigdzie nie mogę znaleźć!
_________________ Suzuki SV 650s K5 => SUZUKI GSX1300RK8=> Kawasaki ZZR1400 II GEN=>KAWASAKI ZX10R gen 5
20 mar 2011, o 11:48
golkow
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 11:03 Posty: 713 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: KTM 790 Adventure R
Lorenzo jest niezły ale w tym roku Stoner nie da szans nikomu, szkoda tylko że Pedrosa tak się posypał w tym sezonie, a Simoncelli jakoś często się kładzie jak jedzie na dobrym miejscu. Wielkie brawa dla niego za 3 miejsce a Brnie O Rossim i Ducati lepiej nie pisać
Moto: SV650S 2003.
Indianapolis GP w ten weekend. Zapowiada się polska impreza: w piątek Tadziu Blazusiak a w sobotę Rafał Pasierbek "stunter13" na XDL. Bilety już zakupiłem, więc napewno jakieś fotki i filmy wrzucę.
_________________ Wszedzie dobrze, ale na motocyklu najlepiej!!
25 sie 2011, o 00:43
Zygzaker
SV Rider
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
gootek napisał(a):
Indianapolis GP w ten weekend. (...) Bilety już zakupiłem, więc napewno jakieś fotki i filmy wrzucę.
No to trzymam za słowo
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
26 sie 2011, o 00:21
gootek
pieszy
Moto: SV650S 2003.
kwalifikacje do XDL Indianapolis 2011. Rafał Pasierbek Stunter 13. pierwszy w kwalifikacjach i mam nadzieje że utrzyma to dzisiaj.
AMA Endurocross - piątek przed Moto GP. Jedno co mogę powiedzieć to to że nie ma kozaka na Blazusiaka. . Po raz kolejny nakopał do d..p amerykańcom.
_________________ Wszedzie dobrze, ale na motocyklu najlepiej!!
widział ktoś jakie shimmy wyłapał Stoner? Niesamowicie z tego wyszedł i jeszcze wskoczył na podium, naprawdę niesamowita jazda przy takich prędkościach tylko mały wyjazd poza tor
Dołączył(a): 27 lut 2010, o 01:28 Posty: 319 Lokalizacja: München
Moto: Fz 1 Fazer
paweu napisał(a):
W zeszłym roku jak byłem w raichu, to MotoGP było na jakimś niemieckim kanale na ASTRZE.
Kanał "SPORT 1" kiedyś był to "DSF", czy to na Astrze jest to nie wiem bo ja go mam na kablu.
_________________ MZ ETZ250-pauza-SV650 S K1-sprzedany-SV 650 S K5 + Leo Vince-sprzedany-teraz-FZ1 Fazer +Sebring. MvAugusta 920. Suzuki Gsx s 1000f +yohimura.
Chyba tak, zobacz na filmiku że aż 2 razy hebel wciskał.
No właśnie widziałem, dobrze, że się za drugim razem nie katapultował przez kierownik. Ale shima w sumie nie jakaś mocna, czasem zdarzają się znacznie mocniejsze na wyjściach, tylko wtedy jest czas na podpompowanie.
_________________ Czorna SV650 K1
6 paź 2011, o 10:26
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Oglądałem ten wyścig, shime łapali tam prawie wszyscy - w asfalcie był uskok
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.